Follow us

"Η Ελένη Μενεγάκη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;"

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου από την αγαπημένη παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Υπήρξε η απόλυτη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα. Οι συνταγές, ο τρόπος που μαγείρευε ακόμα και η γλυκύτητα με την οποία μετέφερε τις γνώσεις της στον τηλεθεατή, έχουν μείνει κυριολεκτικά στην ιστορία. Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η εθνική μας μαγείρισσα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση ενώ όπως μαθαίνουμε ασχολήθηκε αρκετά με την αυτοβιογραφία της. Έχοντας περάσει διά πυρός και σιδήρου - έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα τις δύο της κόρες αλλά και τον σύζυγό της - η κυρία Βέφα στέκεται στα πόδια της και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να μαγειρεύει!

"Η Ελένη Μενεγάκη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;"

Aπό την παρουσίαση βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, μίλησε στην Espresso και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη: "Δεν νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ και με κανέναν, ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίσει να με καλέσει, εντάξει. Όμως, δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν".

"Όλοι αυτό περίμεναν να δουν. Τι θα γράψω για την Ελένη, για την Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα, δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά, δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Δεν μάλωσα όμως, και ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω άλλωστε;", είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ