Follow us

Άντρας υποδυόταν στο Tinder τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να εξασφαλίσει γυμνές φωτογραφίες

Ο Έλληνας τραγουδιστής έπεσε θύμα απάτης στα social media καθώς άγνωστος άνδρας χρησιμοποιήσε φωτογραφίες του για να αποσπάσει γυμνές εικόνες από τις κοπέλες.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Αργυρός NDP

Θύμα απάτης έπεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Έλληνας τραγουδιστής δεν είχε ιδέα πως κάποιος χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του για να προσελκύσει ερωτικά κοπέλες ζητώντας μάλιστα από εκείνες να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες. Το περιστατικό βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, όταν μια 23χρονη από την Αυστραλία ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος που συνομιλούσε στα social media, ανταλλάζοντας ερωτικά μηνύματα, δεν ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά κάποιος άγνωστος με το ψευδώνυμο "Στέλιος".

Συγκεκριμένα, η Torrie Marshall μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του SBS "Insight", εξήγησε ότι μέσω της εφαρμογή γνωριμιών Tinder γνώρισε έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής με το όνομα Στέλιος, ο οποίος χρησιμοποιώντας ανενόχλητος το πρόσωπο του τραγουδιστή, παρουσιαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Η κοπέλα γοητεύτηκε από τη φυσιογνωμία του "Στέλιου" και ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του τακτικά. "Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου" ανέφερε χαρακτηριστικά η 23χρονη.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ