Follow us

Τα ομορφότερα παιδικά δωμάτια που έχουν φτιάξει για τα παιδιά τους οι διάσημοι του Hollywood - φυσικά και κάποιο έχει χρυσή κούνια

Από την Kylie Jenner μέχρι την Kate Hudson, βρήκαμε τα παιδικά δωμάτια που θα σε εμπνεύσουν.

MissBloom TEAM
Kylie Jenner Instagram @kyliejenner

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους διάσημους του Hollywood σε ό,τι αφορά τις εντυπωσιακές επαύλεις και τα μοντέρνα διαμερίσματα εκατομμυρίων που διατηρούν σε διάφορες μητροπόλεις του κόσμου. Τα αμέτρητα δωμάτια, τα σπα, οι πισίνες και τα σινεμά που συνήθως διαθέτουν στις κατοικίες μοιάζουν με μακρινά όνειρα που ίσως ποτέ να μην αποκτήσουμε (όσο ζω, ελπίζω), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πάρουμε έμπνευση από την αισθητική τους και το στιλ που έχουν επιλέξει να κοσμούν τα πολυτελή "καταφύγιά" τους. Για παράδειγμα, ως μέλλουσα μαμά πώς θα σας φαινόταν να φτιάχνατε το δωμάτιο του παιδιού σας, παίρνοντας ιδέες από τις διασημότερες γυναίκες του Hollywood.

Διαβάστε Επίσης

Kylie Jenner

Στο βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της στο YouTube, η πιο διάσημη Instagrammer της εποχής μας μας έδωσε μία γεύση από το πώς είναι το δωμάτιο του νέου της μωρού. Πιο αναλυτικά, η Jenner που γέννησε πρόσφατα, μας έδειξε μαζί με την κόρη της, Stormie, πώς είναι το δωμάτιο του αδερφού της, του οποίου ακόμα δε γνωρίζουμε το όνομα. Στα στιγμιότυπα είδαμε πως η νέα μαμά έχει επιλέξει nude και γήινες αποχρώσεις για το δωμάτιο του γιου της. Ωστόσο, το αρκουδάκι του οίκου Louis Vuitton, που κοστίζει 9.000 δολάρια, δεν νομίζουμε πως θα έμπαινε στη wishlist σας.

Halsey

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχει μοιραστεί η διάσημη τραγουδίστρια στο Instagram, το δωμάτιο του μικρού Ender είναι γεμάτο χρώματα του ουράνιου τόξου και πολύχρωμες ζωγραφιές. Ο χώρος έχει ένα πολύ θετικό και χαρούμενο vibe, ιδανικό για το νεογέννητο σας.

Kate Hudson

Για την κόρη της Rani, η ηθοποιός έφτιαξε ένα δωμάτιο που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιού. Η ροζ φλοράλ ταπετσαρία και η χρυσή της κούνια είναι ό,τι πρέπει για τη μικρή της πριγκίπισσα.

Jenna Dewan

Η ηθοποιός φαίνεται να είναι φαν του σκανδιναβικού στιλ, όπως μαρτυρά το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από κάποια χρόνια, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Στο δωμάτιο το άσπρο χρώμα κυριαρχεί, όπως και τα μικροσκοπικά σχέδια της ταπετσαρίας, με τη γενικότερη αίσθηση που αποπνέει ο χώρος να είναι η ηρεμία.

Kirsten Dunst

Η υποψήφια με Όσκαρ ηθοποιός μέσα από το βίντεο που μοιράστηκε στο You Tube σε συνεργασία με το Architectural Digest, μας έδωσε μία γεύση από το δωμάτιο του γιου της Ennis. Όπως εξήγησε η Dunst, η ίδια και ο σύζυγός της ήθελαν να ακολουθήσουν την old school τεχνική της ταπετσαρίας, κάνοντας το δωμάτιο του παιδιού να μοιάζει λες και βρίσκεται κρυμμένο σε ένα μαγικό δάσος. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γιος της δεν αποκαλεί τον χώρο του υπνοδωμάτιο, αλλά το σαλόνι του.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ