Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδειξε τα φυσικά της μαλλιά | Και της πάνε πολύ

Δες το φυσικό look των μαλλιών της παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τόσο τη μόδα όσο και την ομορφιά. Της αρέσει να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και το σήμα κατατεθέν της είναι φυσικά τα μακριά μπουκλωτά μαλλιά της, που φέρουν το εμβληματικό ξανθό. Πρόκειται για μία απόχρωση που κολακεύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της και τα τελευταία χρόνια δεν το αλλάζει -ακόμα και όταν είδε τον εαυτό της με καστανά μαλλιά.

Loading...

Παρ' όλα αυτά, το μήκος των μαλλιών της οφείλεται στα επιπρόσθετα layers, που της προσφέρουν το μακρύ και πλούσιο look που λατρεύει τόσο. Τώρα, όμως, αποφάσισε για λίγο να τα αφαιρέσει αποκαλύπτοντας το πραγματικό μήκος των μαλλιών της, που είναι υπέροχο και πάλι.

Η ίδια ανέβασε στα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο, όπου ρωτά τους ακολούθους της τη γνώμη τους για το νέο hairlook της. Το μήκος των μαλλιών της φτάνει μέχρι τους ώμους. Ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ το κοντό μήκος και λίγες ώρες μετά η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στο αγαπημένο της look. Φρόντισε να ευχαριστήσει την ομάδα των κομμωτών που ανανέωσε τα μαλλιά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδειξε τα φυσικά της μαλλιά | Και της πάνε πολύ
Κατερίνα Καινούργιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ