Follow us

Κάτια Ταραμπάνκο | "Έχασα δουλειές επειδή με έλεγαν κλέφτρα. Για ποιο λόγο μετά να μου δώσει κάποιος δουλειά στο instagram;"

H Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχθηκε πως της κόστισαν οι επιθέσεις στο Survivor.

MissBloom TEAM
Κάτια Ταραμπάνκο NDP

Καλεσμένη στο "Love it”, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στη διένεξή της με τον Σπύρο Μαρτίκα στο φετινό Survivor όταν τον άκουσε να κατηγορεί συμπαίκτες του για κλοπή.

"Ήθελα πάρα πολύ να τοποθετηθώ γιατί είδα τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί δύο κοπέλες αλλά χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μπορούσα να τοποθετηθώ όπως μιλούσαν οι άλλοι συμπαίκτες μου γιατί δεν κοιμόμουν μαζί τους, δεν ήξερα τι συνέβαινε. Το θέμα όμως της "κλέφτρας” εμένα με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Έκαναν ξεκάθαρα μποϊκοτάζ. Όταν έβλεπαν κάτω από τις φωτογραφίες μου σχόλια που με έλεγαν όλα "κλέφτρα”, για ποιο λόγο κάποιος άνθρωπος να μου δώσει μετά δουλειά στο instagram; Ήταν αρκετά τα σχόλια γι' αυτό και ήθελα να απαντήσω στον Σπύρο, ότι μόνο αν είσαι σίγουρος 1000% θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη ή ψεύτη. Μετά βέβαια είδα μια συνέντευξη που έλεγε ότι ο κλέφτης στηρίζει τον κλέφτη. Σπύρο Μαρτίκα σε ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε τη συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ