Follow us

Γενέθλια για την Ελένη Πετρουλάκη | Η γυμνάστρια έγινε 51 (κι όμως φαίνεται 31)

Η γλυκιά ευχή της 12χρονης κόρης της, Ηλιάννας Ίβιτς.

Ελένη Πετρουλάκη

Τα 51 της χρόνια έκλεισε αισίως η Ελένη Πετρουλάκη στις 24 Μαρτίου και το γιόρτασε με ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο στο Instagram της. Πιο αναλυτικά, η γοητευτική γυμνάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο είχε συγκεντρώσει στιγμές από την καθημερινότητά της, τις βόλτες της, τον χρόνο που περνάει με τις κόρες της και τους πολυαγαπημένους της αλλά και, φυσικά, στιγμές από τη γυμναστική της που καταλαμβάνει τεράστιο χώρο (και χρόνο) στη ζωή της.

Loading...

"51 και σήμερα!", έγραψε με περίσσιο χιούμορ στη λεζάντα που συνόδευσε το post της, ενώ φυσικά η ηλικία δεν της φαίνεται ούτε στο ελάχιστο. Με μια πολύ γρήγορη ματιά στις υπόλοιπες φωτογραφίες της θα διαπιστώσεις πόσο καλά της έχει φερθεί ο χρόνος, αφού φαίνεται σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της.

Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς | Η πρωτότοκη κόρη τους έγινε 17 ετών και είναι μια καλλονή (εικόνες)

Φυσικά, το post συγκέντρωσε άπειρα σχόλια και likes σε χρόνο μηδέν, αφού φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα, ενώ η μικρότερη κόρη της, η 12χρονη Ηλιάννα Ίβιτς, τής ευχήθηκε με τον τρόπο της ανεβάζοντας ένα story με τη μαμά της να ποζάρει στον ήλιο.

"Happy Birthday Mom!"

Γενέθλια για την Ελένη Πετρουλάκη | Η γυμνάστρια έγινε 51 (κι όμως φαίνεται 31)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ