Δούκισσα Νομικού | Τα γενέθλια του γιου της, Σάββα, και η (πολύ τρυφερή) οικογενειακή φωτογραφία

Ποζάρουν οι τέσσερις τους σε ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο (pics).

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Ο μονάκριβος γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββας, γίνεται σήμερα 4 ετών και η περήφανη μανούλα δεν γινόταν να μην το γιορτάσει δεόντως. Έτσι, αποφάσισαν να περάσουν την ημέρα οικογενειακά, οργανώνοντας το πιο τέλειο πάρτι που τα είχε όλα: Τη σωστή διακόσμηση (που όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, είχε "επιμεληθεί" η μικρή Αναστασία), μια φαντασμαγορική τούρτα με σούπερ ήρωες και, κυρίως, πολλή αγάπη και χαρά.

Δούκισσα Νομικού | Τα μεγάλα παράθυρα του σπιτιού της σε συνδυασμό με τη θέα, θυμίζουν θέρετρο στην Αράχωβα

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μάλιστα θέλησε να ευχηθεί μέσω Ιnstagram στον γιο της αλλά και να εκφράσει την απέραντη ευτυχία της με τα εξής λόγια στη λεζάντα:

"Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μάς φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο!
Χρόνια πολλά Σάββα μας... Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου!
Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω.
Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου".

Όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ από την παρακάτω φωτογραφία, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης την απαθανάτισε με ένα χαμόγελο στα χείλη της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Σάββα και με την Αναστασία πίσω της να φτιάχνει τη διακόσμηση.

Δες το στιγμιότυπο:

Στα stories που ανέβασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις λεπτομέρειες του πάρτι, την τούρτα αλλά και την πολύ τρυφερή (και σπάνια) οικογενειακή φωτογραφία όπου εικονίζονται και οι τέσσερις τους αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι.