Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Οι throwback φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μεξικό

Ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ της παρουσιάστριας από το ταξίδι της σε εξωτικούς προορισμούς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Στην Αμερική βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιλέγοντας να χαλαρώσει και να περάσει λίγες ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών με τους φίλους της που μένουν μόνιμα σε διαφορετικά σημεία των ΗΠΑ. Έτσι, το διάσημο μοντέλο ταξίδευε για έναν περίπου μήνα μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της με τους δημοφιλείς hairstylists και αγαπημένους φίλους της, Πάνο Παπανδριανό και Δημήτρη Γιαννέτο.

Μαζί έζησαν ξέφρενες στιγμές διασκέδασης, γνώρισαν νέα άτομα (και φωτογραφήθηκαν με διάσημα πρόσωπα, βλ. Brooke Shields), ενώ είδαν πολλά εξωτικά μέρη ταξιδεύοντας σε Χαβάη, Τζαμάικα, κλπ. Μάλιστα, τα γενέθλιά της συνέπεσαν με το ταξίδι της στo Μάουι της Χαβάης, παρέα με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

#BirthdayGirl | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στη Χαβάη για τα γενέθλιά της (φωτογραφίες)

Ωστόσο, το διάλειμμα από τις επαγγελαμτικές της υποχρεώσεις και οι ονειρικές αυτές διακοπές της συνέπεσαν με τον πόλεμο που μαίνεται ακόμα και μέχρι σήμερα στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα το μοντέλο να μην θέλει να δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα στο Instagram, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ. Παρ᾽όλα αυτά, και με την επιστροφή της στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες, η ίδια ξεκίνησε να ανεβάζει σταδιακά κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες της από τα μαγικά μέρη που επισκέφτηκε, ταξιδεύοντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο Μεξικό, στη Τζαμάικα, στη Χαβάη, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη και στο Μπέβερλι Χιλς.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το πολυήμερο ταξίδι της στις ΗΠΑ:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ