Επιστροφή στη φύση | Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε την 25η Μαρτίου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Τελείως ακομπλεξάριστη, πόζαρε χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Η 25η Μαρτίου, εθνική γιορτή και αργία, είναι κάθε χρόνο μια πραγματική αφορμή για ξεκούραση και χαλάρωση. Η χτεσινή ημέρα μάλιστα ήταν τόσο ηλιόλουστη που έκανε πολλούς να θέλουν να βγουν έξω για να απολαύσουν τον ήλιο και τον ανοιξιάτικο καιρό.

Έτσι έκανε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκμεταλλεύτηκε την αργία για να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να περάσει λίγο χρόνο στην...εξοχή. Τουλάχιστον αυτό διαπιστώσαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της πριν λίγες ώρες, στις οποίες απεικονίζεται να βρίσκεται σε κάποιον κήπο με πολλά δέντρα, κότες και ένα κατσικάκι. Μάλιστα, φαίνεται να διασκέδαζε ταΐζοντας το κατσικάκι αλλά και φωτογραφίζοντας τις κότες, ενώ στη λεζάντα έγραψε: "A bank holiday well spent", αποδεικνύοντας την απέραντη χαρά της.

Ελένη Φουρέιρα | Η πρώτη ελληνίδα τραγουδίστρια στο "V Magazine"

Στις φωτογραφίες δε, διαπιστώσαμε πόσο λιτή και απέριττη ήταν, με casual ρούχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ το δέρμα της ακτινοβολούσε υγεία και φρεσκάδα. Τελείως ακομπλεξάριστη, πόζαρε χωρίς να τη νοιάζει πώς θα δείξει (btw, έδειχνε πανέμορφη) ενώ είχε τα μαλλιά της πρόχειρα πιασμένα σε κότσο με ένα κλάμερ.

Δες τις ξέγνοιαστες στιγμές της: