Follow us

Ναταλία Γερμανού σε Δέσποινα Βανδή | "Είσαι καταπληκτική παρουσιάστρια"

Η Ναταλία Γερμανού έπλεξε το εγκώμιο στη Δέσποινα Βανδή ενώ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τσιφτετέλι "Σεντόνια".

Ναταλία Γερμανού NDP

Στο Chart Show "εμφανίστηκε" η Ναταλία Γερμανού, η οποία συνομίλησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Alpha, Δέσποινα Βανδή.

Με αφορμή μια ιστορία που άρχισε να διηγείται η δημοφιλής τραγουδίστρια για το τσιφτετέλι "Σεντόνια", που είχε γράψει η Ναταλία Γερμανού, και το οποίο βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του Chart Show, η τελευταία έπλεξε το εγκώμιο στην παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής λέγοντας τα εξής:

"Δέσποινα, είσαι μια καταπληκτική παρουσιάστρια της νέας εποχής του Chart Show! Τα πας τέλεια, τα έχω πει και στη δική μου εκπομπή και τα λέω τώρα και στον αέρα της εκπομπής αυτής. Έχεις ευγένεια, έχει αμεσότητα, έχεις γλυκύτητα οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τα έχεις όλα", τόνισε η Γερμανού.

Όσο για την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι, η ίδια εξομολογείται:

"Eίχα χωρίσει, είχα μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι και το τραγούδι αυτό είναι ίσως από τα πέντε πιο αυτοβιογραφικά μου. Ήμουν σε ένα σαλόνι γεμάτο άδειες κούτες, έβλεπα μια καινούργια θέα, έγραψα τον στίχο, πήγα στον Νίκο Καρβέλα και με δάκρυα στα μάτια του είπα πως θέλω να μου γράψει μια ροκ μπαλάντα".

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο:

Ναταλία Γερμανού σε Δέσποινα Βανδή | "Είσαι καταπληκτική παρουσιάστρια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ