Follow us

Amy Schumer - Regina Hall - Wanda Sykes: Η πολύ κακή παρουσίαση και τα αρνητικά σχόλια στο Twitter

Οι τρεις ηθοποιοί προσπάθησαν αλλά το κοινό δεν έδειξε να συγκινείται. Το Twitter ήταν αδυσώπητο, ιδίως με την Schumer.

MissBloom TEAM
οσκαρς Kyusung Gong / A.M.P.A.S.

"Φέτος η Ακαδημία προσέλαβε τρεις γυναίκες για παρουσιάστριες γιατί ήταν πιο φθηνές από έναν άντρα”, είπε η Amy Schumer όταν εμφανίστηκε στη σκηνή των Oscar, μαζί με τις άλλες δύο συμπαρουσιάστριές της, Regina Hall και Wanda Sykes. Όχι, η Ακαδημία δεν τους έκανε την τιμή να "ανοίξουν" την τελετή, καθώς το opening ανέλαβαν τρία αγαπημένα παιδιά της Αμερικής: Οι αδερφές Williams (Serena και Venus) και η Beyonce, με το τραγούδι "Be Alive".

"Είμαι πολύ περήφανη που είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τις μαύρες γυναίκες εκεί έξω", είπε η Hall με την Sykes να προσθέτει: "Ναι και να κάνουν έντονη την παρουσία τους" για να τους απαντήσει η Schumer "Κι εγώ είμαι εδώ ως λευκή γυναίκα για να καλέσω την αστυνομία σε περίπτωση που είστε πολύ έντονες".

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στις απουσίες της φετινής απονομής και στις αδικίες που έγιναν με τις υποψηφιότητες. "Πολλές είναι οι απουσίες για φέτος", είπε η Sykes. "Η Rachel Zegler για το "West Side Story", η Jennifer Hudson για το "Respect” και η Lady Gaga και ο Jared Leto για το "Οίκος με τις περίεργες προφορές”, είπε χιουμοριστικά για τις κριτικές που έλαβε η ταινία σχετικά με τις προφορές των πρωταγωνιστών της οι οποίοι ήταν Ιταλοί. Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγαν ούτε οι "Χρυσές Σφαίρες" οι οποίες έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την αίγλη τους, με τους ηθοποιούς να τους γυρίζουν την πλάτη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην τοξική αρρενωπότητα όπως παρουσιάζεται μέσα από την ταινία "The Power of the Dog". "Έχω δει τρεις φορές αυτή την ταινία μέχρι τη μέση" είπε η Sykes με την Schumer να της λέει "Είσαι στο καλύτερο σημείο" και τη Ηall να συμπληρώνει: "Ακόμη μία εβδομάδα και θα τα έχεις καταφέρει", σε μία προσπάθεια να σατιρίσουν την αργή πλοκή και τη μεγάλη διάρκεια της ταινίας.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, οι τρεις παρουσιάστριες δεν έλαβαν και τις καλύτερες κριτικές από το Twiitter με την Amy Schumer να μονοπωλεί τα σχόλια… μίσους!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ