Follow us

Οscar 2022: "Ο διάβολος έρχεται όταν βρίσκεσαι στην κορυφή"

Τα λόγια του Denzel Washington στον έξαλλο Will Smith, αμέσως μετά το πιο ντροπιαστικό περιστατικό στην ιστορία των βραβείων.

MissBloom TEAM
Will Smith

Και εκεί που λέγαμε ότι θα είναι μία βαρετή τελετή, με βαρετή παρουσίαση και βαρετούς καλεσμένους, τσουπ ο Will Smith ως άλλη "μάνα εξ’ ουρανού" έδωσε πνοή στα φετινά βραβεία Oscar, αναγκάζοντας τους παρευρισκόμενους να… ξυπνήσουν και να γουρλώσουν τα μάτια τους!

Για την ιστορία ο Will κέρδισε το Oscar Α’ Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "King Richard". Προφανώς ήταν στρεσαρισμένος με την επικείμενη βράβευσή του με αποτέλεσμα να παρεξηγήσει ένα από τα αστεία του Chris Rock ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή. Συγκεκριμένα, ο κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε στο χτένισμα της συζύγου του Smith, Jada Pinkett, λέγοντας ότι θα μπορούσε να παίξει στο sequel του G.I. Jane. Να θυμίσουμε ότι η Jada Pinkett πάσχει από αλωπεκία γεγονός που δεν έκρυψε ποτέ.

Το αστείο δυστυχώς δεν εκτιμήθηκε από τον σύζυγο της Jada, με αποτέλεσμα ο Smith να φωνάξει: "Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το στόμα σου" - φυσικά πρόσθεσε και την γνωστή F λέξη την οποία δεν μπορούμε να αναπαράγουμε -. Σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα πριν βλέπουμε τον ηθοποιό να ανεβαίνει στη σκηνή και εντελώς ψύχραιμα να ρίχνει ένα χαστούκι στον Rock σοκάροντας όλο το Dolby Theatre, το οποίο πια είχε ξυπνήσει για τα καλά.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν πρωτοφανής, με κάποιους εκ των διάσημων ηθοποιών να σπεύδουν να ηρεμήσουν τον Will. Ένας από αυτούς ήταν και ο έτερος υποψήφιος για Oscar, Denzel Washington, ο οποίος φέρεται να είπε στον εξαγριωμένο ηθοποιό: "Ο διάβολος έρχεται όταν βρίσκεσαι στην κορυφή". Προσπάθεια να τον ηρεμήσει έκανε και ο Bradley Cooper, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε τον Smith να σκουπίζει τα δάκρυά του, προφανώς λόγω του θυμού του.

Και ενώ ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αν όλο αυτό ήταν αληθινό ή ένα μικρό σκετσάκι για να ανέβει το… κέφι, όλο και περισσότερες ειδήσεις κάνουν λόγο για ένα πέρα για πέρα αληθινό χαστούκι. Άλλωστε και ο ευχαριστήριος λόγος του Will εμπεριείχε και την πατροπαράδοτη συγνώμη στον Chris Rock.

Και κάπως έτσι αναρωτιόμαστε: Πότε επιτέλους ο Will Smith θα πάψει να είναι ο πρίγκιπας του Bell Air;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ