Follow us

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη | "Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό"

Η σπάνια αναφορά του τραγουδιστή στη σχέση του με τη Μαίρη.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής NDP Photo Agency

Τον Ίαν Στρατή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Mega "Χαμόγελα και Πάλι". Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή. Εδώ και έναν χρόνο, ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι με τη Μαίρη Συνατσάκη ενώ το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Αλίκη Συνατσάκη | Η δίδυμη αδερφή της Μαίρης είναι εξίσου υπέροχη και φανταστική

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Ίαν είπε χαρακτηριστικά πως έχει πέσει στα πατώματα για τον έρωτα και πως έπαθε την πρώτη κρίση πανικού, όταν είδε την πρώην κοπέλα του να είναι σε σχέση με έναν φίλο του. Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη Μαίρη, ο Ίαν δεν μιλάει συχνά. Θέλησε όμως να μοιραστεί μαζί μας κάτι πολύ γλυκό και αληθινό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό, είναι κάτι που η Μαίρη το έχει. Και αυτό, δεν είναι άλλο από τον χαρακτήρα - διαμάντι που διαθέτει η γνωστή παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα είπε :

"είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ