Follow us

Θυμόμαστε τις πιο γνωστές εγκυμοσύνες της εγχώριας σόουμπιζ | Πώς έδειχναν οι διάσημες κύριες όταν περίμεναν τον πελαργό;

Φουσκωμένες κοιλίτσες και πλατιά χαμόγελα.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη NDP

Φεβρουάριος του 2005 και ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την Ελένη Μενεγάκη έγκυο στο δεύτερο της παιδί, τη Λάουρα. Στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας, ο τότε σύζυγος της, Γιάννης Λάτσιος.

Θυμόμαστε τις πιο γνωστές εγκυμοσύνες της εγχώριας σόουμπιζ | Πώς έδειχναν οι διάσημες κύριες όταν περίμεναν τον πελαργό;
Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος


Καλοκαίρι του 2008 και η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το πρώην μοντέλο, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, χαρίζοντάς μας πολλά χαμόγελα στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της, Σάκης Ρουβά.
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Την ίδια χρονιά, η Σίσσυ Χρηστίδου κυοφορεί επίσης το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης


Σίσσυ  Χρηστίδου

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2013, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή


Την ίδια χρονιά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη. Η Βάσω Λασκαράκη και ο τότε σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης, έφεραν στον κόσμο το 2014 την κόρη τους, Εύα.
Βάσω Λασκαράκη Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βάσω Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ