Follow us

Ανδρεανή Τσάφου | "Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά, ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα"

Η Ανδρεανή Τσάφου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ανδρεανή Τσάφου NDP Photo Agency

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ανδρεανή Τσάφου, αφού είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της. Το φύλο του μωρού που περιμένει είναι αγόρι, ενώ είναι ήδη μητέρα άλλων δύο αγοριών.

Σήμερα, Δευτέρα 28/03, το μοντέλο και playmate μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία σοβαρή περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της. Όπως εξομολογήθηκε η Ανδρεανή Τσάφου έχει περάσει νευρική ανορεξία όταν ήταν στην εφηβεία. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να ζυγίζει 42 κιλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για έξι μήνες.

Όπως δήλωσε το μοντέλο "Ήμουν 13 ετών όταν διαγνώστηκα με ανορεξία. Είχα ξεκινήσει σταδιακά να μειώνω την τροφή μου. Ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα. Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά και νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο νοσοκομείο στο Ρίο. Οι γονείς μου αναρωτιόνταν τι λάθος έκαναν μαζί μου και η παιδοψυχολόγος τους εξήγησε ότι ήμουν ένα ευαίσθητο παιδί. Η ανορεξία ήταν αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω και να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου"

"Δεν φοβήθηκα να γίνω μοντέλο επειδή είχα δώσει μάχη με την ανορεξία. Έμαθα πια να μην επηρεάζει η ευαισθησία μου την υγεία μου".

Η συνέντευξη της Ανδρεανής Τσάφου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ