Follow us

"Είναι τόσο αστείος αυτός ο τύπος" | Η δήλωση της Ναόμι Οσάκα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τα γέλια έβαλε η Ναόμι Οσάκα όταν άκουσε τι πρότεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Splash News / Ideal Image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάπως τα έχει καταφέρει και μας έχει κάνει να ασχολούμαστε περισσότερο με τις δηλώσεις του, παρά με τις επιδόσεις του στο τένις. Αυτή τη φορά, ο νεαρός αθλητής δήλωσε πως αποζητά "ισοτιμία" ανάμεσα στο γυναικείο και στο αντρικό σετ.

Στέφανος Τσιτσιπάς | Ο μπαμπάς του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο twitter: "Ο Στέφανος είναι ένας ταπεινός άνθρωπος"

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες θα πρέπει να παίζουν τένις στα τρία νικητήρια σετ. Η δήλωσή του αυτή, φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη. Έντονα σχολιάστηκε από τη Ναόμι Οσάκα, η οποία όχι μόνο δεν πιστεύει την πρόταση του Τσιτσιπά, αλλά τη θεωρεί και αστεία. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τενίστρια είπε :

"Θέλει αυτός να παίζει εννέα σετ; Αν προσπαθεί να αυξήσει τον δικό μου αγώνα θα αυξήσω κι εγώ τον δικό του (γέλια). Περίμενε. Ρωτήθηκε ή απλώς το ανέφερε;"

"Αυτός ο τύπος είναι τόσο αστείος (γέλια). Δεν ξέρω. Νιώθω ότι αυτό θα άλλαζε τη δομή του τένις. Όπως αν οι άνθρωποι ξεκινούσαν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στο γυμναστήριο. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Ένας άντρας να μιλάει για ένα γυναικείο άθλημα... Δεν νομίζω ότι η ιδέα του θα προχωρήσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ