Follow us

Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την υγεία του κατηγορουμένου για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει πολλά κιλά και πως χαρακτηριστικά "έχει γίνει η σκιά του εαυτού του".

Δίκη Φιλιππίδη: Ενταση ανάμεσα στον γιο του και τον Σπύρο Μπιμπίλα στο δικαστήριο

Η υγεία μάλιστα του κατηγορουμένου, συζητήθηκε έντονα, με κάποιους να λένε πως δε θα εμφανιστεί ή πως θα έρθει σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Φιλιππίδης, εμφανίστηκε τελικά χθες στο δικαστήριο χωρίς να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ είναι γεγονός πως δεν έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον", και μίλησε για τη δίκη. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το πρόβλημα υγείας του Φιλιππίδη είναι πως έχει ζάχαρο. Συγκεκριμένα είπε :

"Είδαμε τον Πέτρο να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει" "Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ