Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την υγεία του κατηγορουμένου για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει πολλά κιλά και πως χαρακτηριστικά "έχει γίνει η σκιά του εαυτού του".

Δίκη Φιλιππίδη: Ενταση ανάμεσα στον γιο του και τον Σπύρο Μπιμπίλα στο δικαστήριο

Η υγεία μάλιστα του κατηγορουμένου, συζητήθηκε έντονα, με κάποιους να λένε πως δε θα εμφανιστεί ή πως θα έρθει σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Φιλιππίδης, εμφανίστηκε τελικά χθες στο δικαστήριο χωρίς να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ είναι γεγονός πως δεν έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον", και μίλησε για τη δίκη. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το πρόβλημα υγείας του Φιλιππίδη είναι πως έχει ζάχαρο. Συγκεκριμένα είπε :

"Είδαμε τον Πέτρο να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει" "Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο"

Δες το σχετικό απόσπασμα :