Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Έπαθα σοκ κι άρχισα να κλαίω. Ήρθε η αστυνομία"

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τα παιδικά της χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Μια εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια έκανε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στους συνεργάτες της για μια δυσάρεστη εμπειρία , που είχε όταν ήταν οκτώ χρονών. Όπως είπε, μεγάλωσε στην Πεύκη σε ένα σπίτι κοντά σε ένα δάσος που είχε πολλούς επιδειξίες. Μια μέρα, ενώ έκανε ποδήλατο με μια φίλη της στην πιλοτή του σπιτιού της, ένας άνδρας βρέθηκε μπροστά τους και ξεκίνησε να γδύνεται.

Άννα Μπεζάν | "Η μητέρα μου με το που με γέννησε με παράτησε κατευθείαν στο νοσοκομείο"

"Ήρθε ένας κύριος με καπαρντίνα και κρατούσε και έναν φάκελο. μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει. Το σπίτι μας είχε στην είσοδο τζαμαρία. Είχε γδυθεί και καθόταν πάνω στην τζαμαρία", είπε.

"Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ κι αρχίσαμε να κλαίμε μαζί με το κοριτσάκι που ήμουν. Νομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα… Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε", συνέχισε.

Άγγελος Λάτσιος | Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα και οι ευχές για τα γενέθλιά της

"Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ