Παυλίνα Βουλγαράκη | Με ταλέντο στους στίχους και τη μουσική, η κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, έχει τη δική της θέση στη μουσική βιομηχανία

Γνωρίστε την καλύτερα λίγο πριν τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Half Note, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλοκαίρι το οποίο αναμένεται να είναι άκρως μουσικό και γεμάτο εκπλήξεις. Αυτή είναι άλλωστε η ζωή της Παυλίνας Βουλγαράκη, μίας εκ των πιο ταλαντούχων ερμηνευτριών της νέας γενιάς.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη εφηβεία της και τον καρκίνο της μητέρας της

Η Παυλίνα, έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική, όταν ακόμη σπούδαζε. Η αρχή της καριέρας της, ξεκίνησε από το Σταυρό Του Νότου και το Street Performance. Στα 29 της χρόνια, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Ψαραντώνης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί ακόμη. Συμμετείχε επίσης και ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους, ο ένας από αυτούς, έχει τίτλο "Λαβύρινθοι" και κυκλοφόρησε το 2014, ενώ ο δεύτερος με τίτλο "Μωβ Καληνύχτες" κυκλοφόρησε το 2017. Από τον τρίτο προσωπικό της δίσκο, τον οποίο και αναμένουμε, έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες :