Follow us

Μαρία Μενούνος | Οι φωτογραφίες της μαμάς της από το νοσοκομείο είναι ό, τι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές συγκινητικές φωτογραφίες με αφορμή την Εθνική Ημέρα Γιατρών στις ΗΠΑ.

Μαρία Μενούνος NDP

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η πολυαγαπημένη μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, "έφυγε" από τη ζωή νικημένη από καρκίνο που την ταλαιπωρούσε για χρόνια.

Από τότε η όμορφη παρουσιάστρια δεν χάνει ευκαιρία να αναπολήσει ευτυχισμένες στιγμές μαζί της αλλά και να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας της αφιερώνοντάς της όμορφα και πολύ συγκινητικά λόγια με φωτογραφίες στο Instagram.

"Μου λείπει απίστευτα. Έχω κλάψει πολύ": H συγκινητική ανάρτηση της Μενούνος για τη μητέρα της

Mια τέτοια ημέρα ήταν και η σημερινή, αφού η παρουσιάστρια πήρε αφορμή από την Εθνική Ημέρα Γιατρών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Μαρτίου στις ΗΠΑ για να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες της ίδιας και της μητέρας της μέσα από το νοσοκομείο. Μια σειρά από εικόνες που δείχνουν τις δυο τους αγκαλιασμένες σε κρεβάτι νοσοκομείου ή παρέα με τους χαμογελαστούς γιατρούς τους.

Η Μαρία Μενούνος θέλησε με αυτή την αφορμή να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς που προσπαθούν καθημερινά για τους ασθενείς τους και πολύ περισσότερο τους δικούς της, που βοήθησαν όπως μπορούσαν τη μητέρα της και της στάθηκαν στην πολυετή της μάχη με τον καρκίνο.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ