Follow us

Celebrity News | Όταν κάποιος σου λέει πως είναι gay, η απάντηση δεν είναι "Και τι μας το λες"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την εξαιρετική σημασία των διάσημων outing απέναντι στη συντηρητική ελληνική κοινωνία.

MissBloom TEAM
Γιώργος Περρής NDP

Η κοινή εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον σύζυγό της & η ενόχλησή της όταν την ρώτησαν για τις φήμες χωρισμού

Τι είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα σενάρια των τελευταίων ημερών;

Στο "Από Μηχανής Θέατρο” απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Yupiii την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Η διάσημη ερμηνεύτρια και ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου "On Ego” έχοντας στο πλευρό τους της γονείς της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ισιδώρα Σιδέρη.

Celebrity News | Όταν κάποιος σου λέει πως είναι gay, η απάντηση δεν είναι "Και τι μας το λες"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φίλιππος Σοφιανός: "Η επικοινωνία μου με το παιδί μου περιορίζεται στο viber, η μαμά του παλεύει να αναπληρώσει την απουσία μου"

Ο Φίλιππος Σοφιανός αναφέρεται στη σχέση του με το παιδί του

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον" ήταν ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Μάριον Μιχελιδάκη, κατά την οποία αναφέρθηκε στο παιδί του, και την επικοινωνία τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: "Στην ίδια πρόταση οι λέξεις "μητέρα", "κόρη" και "δολοφονία". Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους"

Συγκλονισμένη η Ελεονώρα Μελέτη από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, άφησαν παγωμένη την κοινή γνώμη. Σημειώνεται ότι η ανίχνευση κεταμίνης κατά τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, οδήγησαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Όταν κάποιος σου λέει πως είναι gay, η απάντηση δεν είναι "Και τι μας το λες"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την εξαιρετική σημασία των διάσημων outing απέναντι στη συντηρητική ελληνική κοινωνία

Κάθε φορά που βλέπω μια συνέντευξη με ένα αναγνωρίσιμο (λιγότερο ή περισσότερο κάθε φορά) πρόσωπο να παραδέχεται την αλήθεια για την προσωπική του ζωή εγώ το απολαμβάνω. Σήμερα τρεντάρει η πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Περρή. Τα ελληνικά media φυσικά δεν του αφιέρωσαν ποτέ τόσο χώρο για τα τραγούδια του. Για το κρεβάτι του βέβαια είδατε, σπεύσαμε να μεταδώσουμε την είδηση. Αλλά γιατί όχι; Αφού το δήλωσε ο ίδιος, να κοιτάξουμε αλλού;

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ