Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Σχολίαζαν σε εκπομπή το ξυρισμένο μου κεφάλι και αναρωτιόνταν αν μου πηγαίνει"

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν ξύρισε το κεφάλι του.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Στην εκπομπή "Breakfast@Star" βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το πρωί (31/03) ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την παράσταση "Ματωμένα Χώματα" στην οποία συμμετέχει και η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πρώτη ματιά στην τρίτη, πολυαναμενόμενη σεζόν του Έτερος Εγώ

Ο Αντίνοος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο ηθοποιός, αφού απάντησε στο γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό, μίλησε για τα αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια που έλαβε αφότου ξύρισε το κεφάλι του. Ο Αντίνοος καταφέρνει πάντα με κάποιον τρόπο να μας συγκινεί, αυτή τη φορά όμως ήταν κάτι ακόμα πιο δυνατό. Χαρακτηριστικά, είπε πως στενοχωρήθηκε βαθύτατα όταν σχολίαζαν την εμφάνισή του. Για την ακρίβεια, ο Αντίνοος χρησιμοποίησε τη λέξη "διαλύθηκα" και το ίδιο κάναμε και εμείς.

"Πρέπει να έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι. Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε "όχι, είναι χάλια". Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ