Follow us

"Δεν σχολιάζουν την επαγγελματική μου δεινότητα, αλλά το ντεκολτέ μου"

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε και η, απολύτως δικαιολογημένη, απάντησή της.

MissBloom TEAM
Kατερίνα Καινούργιου Instagram

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η ελληνική τηλεόραση - και όχι μόνο ο τομέας της ενημέρωσης - κυριαρχείται από την απίστευτη υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν αλλάξει τη δομή τους μιας και η ανάγκη του κόσμου να μαθαίνει κάθε ώρα και στιγμή τις εξελίξεις, είναι τεράστια. Μία από τις εκπομπές που ασχολήθηκε, και συνεχίζει να ασχολείται εκτενώς με το θέμα, είναι και η εκπομπή "Super Katerina"με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της εκπομπής της στην τραγωδία της Πάτρας. Ωστόσο, όπως διαπιστώσαμε στη συνέχεια, σε κάποιους τηλεθεατές δεν άρεσε αυτό.

Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι το outfit της Κατερίνας, δεν ταίριαζε καθόλου με το κλίμα της ημέρας. Μάλιστα αρκετά ήταν τα σεξιστικά σχόλια στο Twitter τα οποία εκτόξευσαν "αγνή" κακία απέναντι στην παρουσιάστρια για το μεγάλο της αυτό "σφάλμα".

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της, εμφανώς αγανακτισμένη, ανέβασε στη συνέχεια ένα insta story, όπου υπερασπίστηκε τον εαυτό της αλλά και την επιλογή της.

"Δεν σχολιάζουν την επαγγελματική μου δεινότητα, αλλά το ντεκολτέ μου"

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά δείχνουμε ότι σαν κοινωνία είμαστε πολύ πίσω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ