Follow us

Κωνσταντίνος Μουσούλης | Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας γοητευτικός και μυστηριώδης καλλιτέχνης

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη, είναι 35 ετών και σκηνοθέτης.

MissBloom TEAM
Γιάννης Μουσούλης Instagram

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη υπάρχει σε κάθε συζήτηση, σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή και σε κάθε ρεπορτάζ που αφορά την υπόθεση της Πάτρας.

Χάρις Αλεξίου | Ποιος είναι ο γοητευτικός γιος της; Η σπάνια φωτογραφία

Το πρόσωπο της Νικολούλη, έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σοβαρό και αυστηρό, όπως απαιτεί άλλωστε η δουλειά της. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές χαλάρωσης για εκείνη, οι οικογενειακές, στιγμές όπως αυτές που περνάει με το γιο της.

Μάλιστα πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα ευχαριστήριο κείμενο για το κοινωνικό έργο της μητέρας του.

Κι αν δεν ξέρετε πολλά για αυτόν, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη. Είναι 35 ετών και σκηνοθέτης. Έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής, "Homeric Pictures", που ασχολείται με το management καλλιτεχνών. Έδρα της εταιρείας είναι το Los Angeles, εκεί δηλαδή όπου πήγε ο Κωνσταντίνος μετά τις σπουδές του στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Κωνσταντίνος είναι γοητευτικός και συνάμα μυστηριώδης. Έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει και στο μέλλον, έχουμε σίγουρα να δούμε πολλά από αυτόν.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες :

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ