Follow us

Ορφέας Αυγουστίδης | Ο ρόλος του ως μπαμπάς, η σχέση με τους γονείς του & η συνύπαρξη με τη μητέρα του στα γυρίσματα της σειράς "Σασμός"

"Δε μπορείς να δώσεις στο παιδί σου όλα τα ‘όπλα’ για την εποχή που θα έρθει".

MissBloom TEAM
Ορφέας Αυγουστίδης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "dot." βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός έδωσε στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη μία συνέντευξη ώριμη και ειλικρινή και άκρως απολαυστική.

Η Μαρία Τζομπανάκη για τη σύντροφο του Ορφέα Αυγουστίδη | "Όταν τη γνώρισα είπα αυτή είναι η νύφη μου"

Ο Ορφέας μίλησε για πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών, για το ρόλο του ως μπαμπά, για την εφηβεία του, για τα social media αλλά και την εποχή του cancel culture. Παραδέχτηκε πως όταν ήταν έφηβος, συνηθίζει να διορθώνει τους γονείς του. Ο ίδιος, με τη σύντροφό του Γεωργία, λέει πως είναι πολύ συντονισμένοι στο θέμα του παιδιού. Οι δυο τους βρίσκουν χρόνο συνήθως μετά το θέατρο. Αυτό που θέλει για το γιο του, είναι να είναι υγιής. Ο Όρφέας, είπε μάλιστα πως δυστυχώς δε μπορεί να δώσει στο γιο του όλα τα "όπλα" για την εποχή που θα έρθει. Αναφορικά με τα social media είπε πως "ό,τι θερίζεις σπέρνεις" ενώ αυτό που δεν αντέχει, είναι πως σκέφτεται πολύ προσεκτικά τις λέξεις που λέει. Τέλος, ο Ορφέας σχολίασε την συνύπαρξη του στο σετ με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. Ο Ορφέας πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha "Σασμός" και στη θεατρική παράσταση "Μηχανή του Τούρινγκ".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ