Follow us

Νίκος Μουτσινάς | Η υιοθεσία, η σχέση με τη μητέρα του και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

"Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου".

MissBloom TEAM
Νίκος Μουτσινάς Instagram

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, είδαμε χθες τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Όλα γκουντ" και στη Ναταλί Κάκκαβα.

Μεταξυ άλλων, ο Νίκος μίλησε για την υιοθεσία, για τη σχέση με τη μητέρα του και τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Νίκος, αναφέρθηκε και στην εκπομπή του, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα "ψυχοθεραπεία". Συγκεκριμένα, είπε :

"Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ… Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δυσκολευτήκαμε όλοι πάρα πολύ και σαν θεματολογία για να την γεμίσουμε… Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, είναι πολύ κουραστικό, δεν μπορώ να δείχνω μόνο χαρούμενος πάντα… φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι. Είμαι άνθρωπος δεν είμαι ρομποτ"

"Ήθελε να μας παντρέψει όλους γιατί δεν παντρευόταν η ίδια, ούτε και ο γιος της. Καφέ και χαρτιά έλεγε… Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Θα ήταν ωραίο οι μάνες να ελέγχουν τα συναισθήματά τους… Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει…Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά".

"Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου. Φάγαμε πάρα πολλά χρόνια για να αποδείξουμε ότι την αγαπάμε"

"Θυμάμαι τα γέλια της Ελένης. Ήταν κάθε φορά σαν να μου έλεγε "έλα εδώ στο παρκάκι και παίξε και εγώ θα σε βλέπω και θα γελάω με αυτό που παίζεις”. Ήταν πολύ ωραία. Πολύ κουραστικό βέβαια γιατί δε μπορώ καθόλου το πρωινό ξύπνημα αλλά πέρασα τέλεια".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ