Follow us

"Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας"

Όταν η Ρούλα Κορομηλά έκανε bullying στα "Κακά Κορίτσια".

MissBloom TEAM
Ρούλα Κορομηλά NDP

Όσες είμαστε γύρω στα 35 – 40 δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε σιγοτραγουδήσει και χορέψει κάποια από τις επιτυχίες τους. Τα "Κακά Κορίτσια" μεσουράνησαν στη δεκαετία του ’90 προκαλώντας πανικό σε κάθε τους εμφάνιση.

Σήμερα, τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία τους, οι Ανθή Γιακουμέλου, Μαρία Σταρένιου και Άντζελα Μαυρωτά κάνουν δυναμικό comeback με περιορισμένες εμφανίσεις στο "Shamone". Με αφορμή το γεγονός αυτό λοιπόν, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μηλιόγλου και η κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" συνάντησαν τα τρία μέλη του συγκροτήματος.

"Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία. Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στο bullying που είχαν δεχτεί για τα κιλά τους αλλά και τα λόγια της Ρούλας Κορομηλά που τις πλήγωσαν: "Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι "τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”. Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε "Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

"Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ