Follow us

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: "Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις"

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Ρένια Λουιζίδου NDP

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, με μακρά πορεία και άκρως πετυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Ο λόγος για την Ρένια Λουιζίδου, την οποία γνωρίσαμε ως "Αστροπελέκι" μέσα από τη θρυλική σειρά "Απαράδεκτοι". Η αγαπημένη αγαπημένη ηθοποιός, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή "ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ" όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Για τον Βλάσση Μπονάτσο είπε: "Ήταν δύσκολο και στενάχωρο όταν πέθανε ο Βλάσσης. Ήταν ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να το βάλει το μυαλό σου ότι πεθαίνει γιατί ήταν η χαρά της ζωής και γιατί αν κάποιος δικαιούται και ξέρει να ρουφάει τη ζωή αυτός ήταν ο Βλάσσης… Μπορεί να μην άντεχε να γεράσει. Πως θα την κατέβαζε την ταχύτητα που είχε; Δε μπορώ να φανταστώ τον Βλάσση να κάνει οικονομία του εαυτού του".

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό. Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν το δέχομαι".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της: "Είχα κολλήσει ένα μικρόβιο και έπαθα σηψαιμία. Σε γύρισμα συνέβη αυτό, στο Καφέ της Χαράς, το πρώτο. Ήταν καλοκαίρι με καύσωνα μετά από μια σεζόν πολύ δύσκολη. Γυρίζαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, χωρίς στοπ… Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν θερμοπληξία. Μια-δυο μέρες καθυστέρησης στην αντιμετώπιση του μικροβίου έκανε τη διαφορά. Πήγαμε για χειρουργείο. Ήταν τόσο εξαπλωμένο το μικρόβιο που δε μπορούσε να χειρουργηθεί τίποτα. Με βομβάρδισαν με κάθε είδους αντιβίωση. Είχα την τύχη να είμαι 38 ετών τότε. Ανταποκρίθηκε ευτυχώς ο οργανισμός μου και όλα πήγαν καλά. Για 48 ώρες ήμουν στο θα ζήσω-θα πεθάνω. Είχε να κάνει με το αν ο οργανισμός μου θα αντιδρούσε στην αντιβίωση ή όχι. Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί τότε ο γιος μου ήταν τεσσάρων ετών. Από τότε είπα ότι δε θα επιτρέψω να μου ξανασυμβεί αυτό".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: "Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ