Follow us

Γιώργος Θεοφάνους | "Το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω γυναίκα να κάνουμε τρία παιδιά μαζί"

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την επιθυμία που είχε από μικρός να κάνει τέσσερα παιδιά.

MissBloom TEAM
Γιώργος Θεοφάνους Instagram

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή "Μαμά-δες" μιλώντας για τη σχέση ζωής που έχει με τη Μαρινέλλα αλλά και για την επιθυμία που είχε από μικρός να γίνει μπαμπάς.

Ευρυδίκη | "Όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους, η Βίλλυ τούς έλεγε ότι είμαι η μαμά Ευρυδίκη"

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε πως ήθελε από πολύ μικρή ηλικία να κάνει 4 παιδιά. Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης, εκμυστηρεύτηκε ότι το άγχος του μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη, με την οποία έχει ένα γιο, ήταν ποια γυναίκα θα έβρισκε ώστε να κάνει μαζί της άλλα 3 παιδιά. Τέλος, αναφορικά με τη Μαρινέλλα, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε πως την έχει σαν μαμά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμη και στο κινητό του, την έχει αποθηκευμένη ως "Μ" από τη λέξη μαμά.

"Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό. Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία"

"Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά".

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ