Follow us

Εβελίνα Παπούλια | Η φωτογραφία με το νυφικό και "η μεγάλη μέρα"

"Την Τρίτη η μεγάλη μέρα!"

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια NDP

Έκπληξη προκάλεσε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Εβελίνας Παπούλια στο Instagram κι όχι άδικα.

Ευτυχισμένοι μαζί | Πώς είναι σήμερα το σπίτι της οικογένειας των Μαυροτσούκαλων;

Η ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει κρατώντας νυφικά στα χέρια της. "Τρίτη η μεγάλη μέρα! 👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ Θέλω την άποψη σας!!! Ποιο από τα δύο; 🤔", έγραψε στη λεζάντα, προκαλώντας σοκ στους fans της. Τελικά η Εβελίνα Παπούλια δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά, απλά πόζαρε φορώντας νυφικό για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού.

Μαρία Τζομπανάκη | Θετική στον κορονοϊό λίγο πριν το γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές. Για το γάμο της με τον πατέρα της κόρης της, Γιώργο Λιάντο είχε πει "Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο. Είχε διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη και ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, νομίζω έτσι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, αλλά δεν μας βγήκε".

Για το δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα είχε πει επίσης: "Στον δεύτερο γάμο μου ένιωσα στην τελετή πως δεν ξέρω τον σύντροφό μου. Μου είπε να παντρευτούμε σε πύργο στην Σκωτία. Μου έκανε πρόταση εκεί ο Παναγιώτης. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν του ονείρου. Πολιτικός γάμος ήταν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό πράγμα. Είχα ενθουσιαστεί αλλά όχι… Είχα χωρίσει πολύ πριν τους παντρευτώ. Δεν έχω καταλάβει. Ήμουν τόσο ρομαντική, πίστευα τόσο πολύ σε αυτό που ήθελα να το ζήσω και να το βιώσω. Πίστευα ότι θα μπω σε μια σύμβαση, δεν ήταν πάνω στον έρωτα ή πάνω σε μια τρέλα. Ή να είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου".

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ