Follow us

Η Μαρίνα Σάττι είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα

Γνωρίστε λίγο καλύτερα τη Μαρίνα Σάττι, εν αναμονή του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο "YENNA".

Μαρίνα Σάττι NDP

Η Μαρίνα Σάττι είναι ο ορισμός του καλλιτέχνη. Με μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές, η Μαρίνα Σάττι ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική το 2016 κυκλοφορώντας μία πρωτότυπη διασκευή του παραδοσιακού σμυρνέικου τραγουδιού "Θα Σπάσω Κούπες". Από τότε, κάθε τραγούδι της Μαρίνας, είτε είναι διασκευή είτε όχι, κάνει τεράστια επιτυχία.

Μαρίνα Σάττι | "Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει επειδή έχει μαύρο δέρμα"

Η Μαρίνα Σάττι με καταγωγή από το Σουδάν και την Κρήτη, φέρει στα τραγούδια και την εικόνα της κάτι το εξωτικό. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ενώ έχει σπουδές στο θέατρο, στη jazz μουσική, στο κλασικό πιάνο και στο τραγούδι. Μάλιστα, με το θέατρο, η ίδια έχει ασχοληθεί ενεργά για πάνω από μία δεκαετία. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο παραδοσιακό τραγούδι, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό παραδοσιακών ήχων και urban στοιχείων.

Το 2016, η Μαρίνα Σάττι δημιούργησε τις "Fonés", ένα γυναικείο a cappella σύνολο με το οποίο έχει ανέβει στις μεγαλύτερες σκηνές της χώρας. Η Μαρίνα Σάττι ξέρει να παντρεύει τους σύγχρονους ήχους και την παράδοση καλύτερα από τον καθένα, ως μία άλλη "Μάντισσα". Τα ακούσματα που είχε από παιδί, η καταγωγή και οι σπουδές της έχουν σίγουρα συμβάλλει σε αυτό. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δε δίνει σημασία μόνο στη μουσική και στον ήχο αλλά και στην εικόνα. Ό,τι έχουμε δει από εκείνη είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και άρτια προσαρμοσμένο στον εκάστοτε ήχο.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της Μαρίνας είναι η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού "Γιατί πουλί μ' (δεν κελαηδείς )" ενώ αναμένουμε ήδη το πρώτο της άλμπουμ με τον εμβληματικό τίτλο "YENNA".

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ