Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | "Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος από το κοινό και άρχισε να με χτυπάει"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε περιστατικά που της έχουν συμβεί στη διάρκεια της καριέρας της και που την έφεραν σε δύσκολη θέση.

MissBloom TEAM
Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον λόγο που δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν; NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική και για τη σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή ενώ αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί και που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη | "Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά στη σκηνή"

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πως κάποτε κάποιος θαυμαστής της έστελνε περίεργα σημειώματα ενώ μια φορά, σε κάποια θεατρική παράσταση, ανέβηκε κάποιος από το κοινό στη σκηνή και άρχισε να την χτυπά.

"Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι "Αέρινες σιωπές" και ο "Κόκκινος κύκλος" με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο"

"Σε μια παράσταση μου έστελναν περίεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας.

Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ