Follow us

Πόσο εμπλέκεται ο Elon Musk στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Εκείνη λέει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά με μπουκάλι, εκείνος πως τον αποκαλούσε "χοντρό γέρο. Ποιος ο ρόλος του Elon Musk;

Johnny Depp Amber Heard Abaca/www.visualhellas.gr

Η διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Προχθές ξεκίνησε η δίκη και τα όσα συνέβησαν έγιναν, φυσικά, αμέσως viral. H Amber Heard βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ η δικηγόρος της ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ότι ο Johnny Depp της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. Από τη μεριά της η Amber Heard υπερασπίστηκε τον εαυτό της και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που δέχθηκε από την πλευρά του ηθοποιού, ο οποίος υποστήριξε ότι έβλαψε την καριέρα του, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018.

Η αδερφή του Johnny Depp, Κristy Dabrowski, πήρε θέση στη δίκη και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του πως φοβόταν για τον αδερφό της. Η 61χρονη αδερφή του ηθοποιού κατέθεσε στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του αδελφού της τον αποκάλεσε κάποτε "χοντρό γέρο" όταν έμαθε ότι ο οίκος Dior θέλει να συνεργαστεί με τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Hollywood Life.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ