Πόσο εμπλέκεται ο Elon Musk στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Εκείνη λέει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά με μπουκάλι, εκείνος πως τον αποκαλούσε "χοντρό γέρο. Ποιος ο ρόλος του Elon Musk;

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΑιΣ ΠΑΡΙΣΗ

Η διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Προχθές ξεκίνησε η δίκη και τα όσα συνέβησαν έγιναν, φυσικά, αμέσως viral. H Amber Heard βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ η δικηγόρος της ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ότι ο Johnny Depp της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. Από τη μεριά της η Amber Heard υπερασπίστηκε τον εαυτό της και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που δέχθηκε από την πλευρά του ηθοποιού, ο οποίος υποστήριξε ότι έβλαψε την καριέρα του, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018.

Η αδερφή του Johnny Depp, Κristy Dabrowski, πήρε θέση στη δίκη και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του πως φοβόταν για τον αδερφό της. Η 61χρονη αδερφή του ηθοποιού κατέθεσε στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του αδελφού της τον αποκάλεσε κάποτε "χοντρό γέρο" όταν έμαθε ότι ο οίκος Dior θέλει να συνεργαστεί με τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Hollywood Life.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr