Follow us

Τζον Τραβόλτα:Αποτίει φόρο τιμής στον γιό του έπειτα από τον πρόωρο θάνατό του – Το τραγικό ατύχημα

Ο γιος του ηθοποιού, Τζετ, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 16 ετών έπειτα από απρόοπτο ατύχημα στο εξοχικό τους σπίτι, στις Μπαχάμες.

MissBloom TEAM
John Travolta Splash News / Ideal Image

Η ζωή του γοητευτικού Ντάνι Ζούκο από το εμβληματικό μιούζικαλ "Grease", φαίνεται πως στην πραγματικότητα ήταν λιγότερο ανέμελη και διασκεδαστική, αφού τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στοίχησαν την ζωή σε δύο από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής του. Ο Τζον Τραβόλτα είχε περιγράψει τον θάνατο του γιου του ως το "χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή του", όταν ο 16χρονος Τζετ πέθανε ξαφνικά έπειτα από ατύχημα στο εξοχικό τους σπίτι στις Μπαχάμες το 2009. Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, ο χολιγουντιανός σταρ απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο γιο του μέσω μιας φωτογραφίας από τα παλιά.

Συγκεκριμένα, με μια αφιέρωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τραβόλτα αναφέρθηκε στην μνήμη του γιου του, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην φέρει στην μνήμη του την θύμηση του. "Αγαπημένε μου Τζετ, μου λείπεις πολύ περισσότερο από ότι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Σε σκέφτομαι κάθε μια μέρα που περνάει. Χρονιά πολλά. Με αγάπη, ο μπαμπάς σου" σημείωσε ο ηθοποιός στην λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, όπου ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον αδικοχαμένο γιό τους. Η συγκινητική δημοσίευση συγκέντρωσε πολλά σχόλια αγάπης αλλά και υποστήριξης, με πολλούς followers του να δείχνουν συμπόνοια στο βαρύ πένθος που βιώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ