Αυτό είναι το αποψινό look της Αθηνάς Οικονομάκου στο ''The Masked Singer''

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει τη μεγάλη τάση στα χρώματα της άνοιξης στο αποψινό επεισόδιο του ''The Masked Singer''.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία νέα Μάσκα έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις στη σκηνή του ''The Masked Singer'' σήμερα, Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Σάκης Ρουβάς καλωσορίζει στη σκηνή του The Masked Singer τον Αχινό. Η νέα Μάσκα έρχεται να μας μιλήσει για τη θάλασσα, τις Γοργόνες και τους Μάγκες της και φυσικά να κατακτήσει τη σκηνή του show. Πέρα από τα στοιχεία που προσφέρει στους Detectives έχει φέρει να τους δείξει και κάτι από το σπίτι του. Οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο δεύτερο επεισόδιο του ''The Masked Singer''. Τώρα νιώθουν πιο μπερδεμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι.

Λίγο προτού απολαύσουμε το νέο επεισόδιο του ''The Masked Singer'' είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα glamorous looks των Detectives και αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου ξεχώρισε για όλους τους σωστούς λόγους.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου φέρει μία μεγάλη ανοιξιάτικη τάση

Από το νέο τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου, που θα απολαύσουμε απόψε, πήραμε μία μικρή αλλά αρκετή γεύση για το νέο look της Αθηνάς Οικονομάκου. Η ίδια συνεχίζει να μαγνητίζει το στιλιστικό ενδιαφέρον μας με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίζεται στο τηλεοπτικό πλατό του ''The Masked Singer'' με μία δημιουργία στην απολύτως hot απόχρωση της σεζόν το ροζ. Το outfit της φέρει μεταλλιζέ λεπτομέρειες και glamorous αισθητική. Είναι αμάνικο, έχει κλειστή λαιμόκοψη και έχει στενή σιλουέτα.

Πες μας στα σχόλια τη γνώμη σου για το νέο της look στο ''The Masked Singer''.