Follow us

Σμαράγδα Καρύδη | "Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού"

Η ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που δε θέλησε ποτέ να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, για την εξωτερική της εμφάνιση, για τη σειρά "Στο Παρά Πέντε" αλλά και για τους λόγους που δε την ενδιέφερε ποτέ να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Μιλώντας για αυτή της την επιλογή και απόφαση, η Σμαράγδα Καρύδη είπε :

"Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί".

Η ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Στο Παρά Πέντε", αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά, πως δεν την ήθελαν για το ρόλο της Ντάλιας. Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ