Follow us

Τέα Πρέλεβιτς | Ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων - Δείτε φωτογραφίες μέσα από την κλινική

"Θέλω να σας πω πως 20 λεπτά μετά από αυτή τη φώτο πήγαμε για καφέ- τόσο ανώδυνη είναι η διαδικασία" έγραψε η αδερφή της, Άννα.

MissBloom TEAM
Τέα Πρέλεβιτς NDP

Τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων ολοκλήρωσε η Τέα Πρέλεβιτς, όπως μας ενημέρωσε η αδερφή της, Άννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τέα Πρέλεβιτς | "Έκλεισα τα 30 και ξεκίνησα την κατάψυξη ωαρίων"

Η Τέα είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγο καιρό πως ξεκίνησε την εν λόγω διαδικασία μόλις έκλεισε τα 30 της χρόνια ενώ χαρακτηριστικά είχε πει πως θέλησε απλώς να προσφέρει στον εαυτό της αυτή την ασφάλεια, δίχως να είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Η αδερφή της, Άννα, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από την κλινική, λέγοντας πως είναι περήφανη για την αδερφή της και για το ηχηρό μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, η Άννα έγραψε :

Κατάψυξη ωαρίων .. DONE! ✌

Αδερφούλα μου, @teaprelevic , είμαι τόσο περήφανη που στέλνεις αυτό το ηχηρό μήνυμα χειραφέτησης σε όλες τις γυναίκες. 🌺 (Θέλω να σας πω πως 20 λεπτά μετά από αυτή τη φώτο πήγαμε για καφέ- τόσο ανώδυνη είναι η διαδικασία ☺️)

Κορίτσια μου, αν η οικογένεια είναι στα σχέδιά σας, αλλά όχι άμεσα, η επιστήμη πλέον σας επιτρέπει με ασφαλή & εύκολο τρόπο να "παγώσετε" το χρόνο και να γίνετε μητέρες όταν κι εάν εσείς το θελήσετε, χωρίς να έχετε το άγχος του χρόνου να σας πιέζει.

💡Μέσα από την εμπειρία της αδερφής μου θα σας έλεγα σαν πρώτο βήμα να κάνετε μία εξέταση γονιμότητας ΑΜΗ. Εγώ την έκανα πριν 2 εβδομάδες (δε γνώριζα καν οτι υπάρχει τέτοια εξέταση αίματος). Δυστυχώς μέσα από αυτό το ταξίδι της αδερφής μου κατάλαβα πως δεν υπάρχει επαρκής ή σωστή ενημέρωση πάνω στο θέμα της γονιμότητας στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αλλά από την άλλη είδα πόσο έχει εξελιχθεί η επιστήμη και πόσο ελεύθερη μπορεί να νιώσει πλέον μία γυναίκα από τις (χρονικές + μη) πιέσεις που της ασκεί η φύση (και η κοινωνία!)

Μπείτε στο προφίλ της @teaprelevic για να δείτε ποσο απλή είναι όλη η διαδικασία! ❤

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ