Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Κοιμήθηκε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε το πιο cute βίντεο

Η μεγάλη ομοιότητα του Σάκη Τανιμανίδη με την κόρη του.

tanimanidis Instagram @chrismpo

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίοι μάλιστα έχουν αναπτύξει μία πολύ καλή επαφή με τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζονται συχνά στιγμές της καθημερινότητας τους.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες που η οικογένεια τους έχει μεγαλώσει, αφού ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα με τα δύο κοριτσάκια.

Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε να αποτυπώσει σε ένα βίντεο μία πολύ τρυφερή στιγμή. Όπως φαίνεται στην ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής κοιμήθηκε αγκαλιά με την κόρη του, ενώ της διάβαζε ένα παραμύθι.

Αρχικά, το βίντεο δημοσίευσε η influencer, κάνοντας χιούμορ στον σύζυγο της, αφού έγραψε "Τώρα ποιος κοίμισε ποιον;". Αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε επίσης το εν λόγω στιγμιότυπο με τους followers του, γράφοντας στη λεζάντα "Δε μοιάζουμε πολύ έτσι που κοιμόμαστε?!" με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν πόσο πολύ του μοιάζει η κόρη του.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

Loading...

Το ζευγάρι και τα #tanimanidakia

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ