Follow us

Νίκη Λυμπεράκη | "Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου"

Η δημοσιογράφος, Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για την επικαιρότητα και για τον γιο της.

MissBloom TEAM
Νίκη Λυμπεράκη NDP Photo Agency

Η Νίκη Λυμπεράκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει συνηθίσει να παίρνει και όχι να δίνει συνεντεύξεις. Ωστόσο, η δημοσιογράφος μίλησε πρόσφατα στον Παύλο Σταματόπουλο και την κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" τόσο για τα θέματα της επικαιρότητας όσο και για το ερχομό του γιου της.

Η Νίκη Λυμπερακάκη αναφέρθηκε αρχικά στις δυσκολίες που περνά η κοινωνία μας "Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο. Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν μεταβολίζεται. Δεν μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να τη χωρέσει.

Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα. Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου".

"Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά".

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον γιο της, δηλώνοντας πως "Όταν γυρίζω στο σπίτι μου έχω τη χαρά της ζωής, μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο "Πέππα”, δεν λέει "μαμά”. Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου".

Τέλος, η Νίκη Λυμπεράκη και ο Παύλος Σταματόπουλος συζήτησαν για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις "δίκες" που κάνουν συχνά οι χρήστες του. "Το Twitter δεν μου αρέσει, είναι ανθρωποφαγικό. Σε αρνητικά αλλά κόσμια σχόλια εννοείται ότι θα απαντήσω. Κάποιος μου είπε να μην παίζω με το στυλό την ώρα της εκπομπής και το έκοψα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ