Follow us

Πέτρος Ίμβριος- Συράν Λελούδα | Ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους και το γαμήλιο πάρτι τους - Όλες οι λεπτομέρειες

Ποιοι θα είναι οι νονοί του γιου τους;

MissBloom TEAM
petros imvrios NDP Photo Agecy

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews και τηδημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Συράν Λελούδα ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 με ελάχιστους καλεσμένους από το κοντινό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ ο γιος τους ήρθε στον κόσμο εν μέσω καραντίνας στις Φεβρουάριο του 2021.

Όπως δήλωσε ο ερμηνευτής στην εφημερίδα "Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση και μαζί και το πάρτι του γάμου μας, γιατί ο γάμος έγινε κορονοϊός". Στη συνέχεια, ο Πέτρος Ίμβριος αποκάλυψε πως το μυστήριο της βάφτισης θα γίνει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Λαιμό Βουλιαγμένης, τη Δευτέρα 30 Μαϊού. Η εν λόγω ημέρα δεν είναι τυχαία αφού ο τραγουδιστής θέλει να έχει στο πλευρό του τους καλλιτέχνες φίλους του.

Ο Πέτρος Ίμβριος μάλιστα αποκάλυψε επίσης πως "Μετά τη βάφτιση, θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας σε ένα μαγαζί στα νότια προάστια, σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, δίπλα στη θάλασσα. Το όνομα που θα πάρει ο γιος μας είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα μου τον οποίο έχασα πρόσφατα. Είμαι χαρούμενος που πρόλαβε και γνώρισε τον μικρό, είχε συγκινηθεί ο μπαμπάς γι’ αυτό, αγαπούσε πολύ και τις δυο κόρες μου, τη Χρυσάνα που είναι 14 ετών και τη Ράνια που είναι 12".

Όσον αφορά τους νονούς, ο Πέτρος Ίμβριος δήλωσε πως "Η Ναταλία είναι οικογένεια, δεν το συζητώ, αλλά είχαμε ήδη επιλέξει τους κουμπάρους μας. Βεβαίως, η Ναταλία θα είναι δίπλα μας σε αυτή την όμορφη στιγμή. Νονός θα είναι ένας παιδικός μας φίλος, ο Κυριάκος Δημοσθένης, που βαφτίζει και για πρώτη φορά στη ζωή του, και η αδερφή μου, η Μυρσίνη, η οποία είναι νηπιαγωγός. Με τον Κυριάκο μεγαλώσαμε μαζί στη Γερμανία, η μητέρα μου και η μητέρα του είναι πολύ καλές φίλες, δούλευαν μαζί και ο ίδιος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Θα μπορούσα να πω ότι είναι ο αδερφός που δεν έχω. Το ίδιο κι εκείνος για μένα. Μιλάμε για μια φιλία 40 ετών".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ