Follow us

Σπύρος Νικολαΐδης | "Με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο και με εκβίαζαν"

Για τα σχολικά του χρόνια και το bullying που έχει υποστεί, μίλησε ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Η Γη της Ελιάς".

MissBloom TEAM
Σπύρος Νικολαΐδης @iamnikolais

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" παραχώρησε ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Η Γη της Ελιάς" μίλησε για τα σχολικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, για τη φτώχεια που υπήρχε αλλά και για το bullying που δεχόταν από τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου του.

Ο ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα πως μεγάλωσε σε μία φτωχογειτονιά που έμοιαζε με "γκέτο" ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ήταν πάντα το καλό παιδί.

"Μεγάλωσα σε μία οικογένεια, που δεν ήταν καλά οικονομικά, σε μία φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Εκεί ξεκίνησα το μποξ, γιατί στο σχολείο με έδερναν κάθε μέρα"

"Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που είχαν μείνει στην ίδια τάξη τρεις ή τέσσερις φορές, αλλά και εξωσχολικοί, που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν τα λεφτά και να μην φάμε ξύλο. Αφού έγινα, λοιπόν, καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει να συμβαίνει με κάποιον τρόπο"

"Μας έλεγαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Και να κάναμε καταγγελία, θα έρχονταν την επόμενη μέρα κάτω από το σπίτι μας και θα μας περίμεναν να μας σκοτώσουν στο ξύλο", ανέφερε και συμπλήρωσε: "Έχω ζήσει πολύ άσχημα πράγματα κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω, που χαίρομαι για τον εαυτό μου, γιατί ενώ μεγάλωσα έτσι, τελικά τα κατάφερα".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ