Follow us

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει γενέθλια και τα γιόρτασε με τον αγαπημένο του άνθρωπο | Αυτή είναι η ηλικία του

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε την ηλικία του.

MissBloom TEAM
Ανδρέας Γεωργίου NDP Photo Agency

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η ξεχωριστή για τον Ανδρέα Γεωργίου, αφού έχει τα γενέθλια του. Την εν λόγω ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά την τούρτα γενεθλίων του, έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του άνθρωπο, δηλαδή τη γιαγιά του.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει την ηλικία του, αφού το νούμερο που βρίσκεται στην τούρτα είναι το "40”. Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε "40 σήμερα!! Το καλύτερο δώρο των γενεθλίων μου είναι ότι κατάφερα να τα περάσω μαζί σου”.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Άνδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη του, η μητέρα του που έπασχε από AIDS έφυγε από τη ζωή όταν ο ίδιος ήταν μόλςι 12 ετών.

"Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας. Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου".

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ