Follow us

Cristiano Ronaldo - Georgina Rodríguez | Πέθανε το ένα από τα δίδυμα μωρά τους

Διαβάστε τη σπαρακτική ανάρτηση του ποδοσφαιριστή.

MissBloom TEAM
Cristiano Ronaldo - Georgina Rodríguez Instagram @georginagio

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo για το χαμό του παιδιού του. Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez, ανυπομονούσαν να γίνουν ξανά γονείς, με τη Georgina να κυοφορεί δίδυμα.

Όπως έκανε γνωστό χθες ο άσσος του ποδοσφαίρου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το ένα από τα δίδυμα μωρά τους έφυγε από τη ζωή. Ο ποδοσφαιριστής δε διευκρίνισε την αιτία θανάτου του παιδιού, αρκέστηκε μόνο να πει πως αυτό που τους δίνει δύναμη και ελπίδα, είναι η γέννηση της κόρης τους. Ολόκληρη η ανάρτηση του :

"Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε πως το αγοράκι μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνον η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με κάποια ελπίδα και χαρά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και παρακαλούμε να διατηρήσουμε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ"

Loading...

Σπαρακτική ήταν και η ανάρτηση της αδερφής του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή. Η Katia Aveiro, έγραψε :

"Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…

Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ