Follow us

Θανάσης Κρίκης | Θα είναι τελικά νέος κριτής του GNTM; Τι απάντησε ο ίδιος

Ο διάσημος φωτογράφος μίλησε για το ριάλιτι μόδας ενώ αποκάλυψε ποια διάσημη γυναίκα δε θα φωτογράφιζε ποτέ, μιας που τη θεωρεί την επιτομή της κακογουστιάς.

MissBloom TEAM
Θανάσης Κρίκης NDP

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Θανάση Κρίκη ακούγεται έντονα για το ρόλο του κριτή στο φετινό GNTM. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", δίνοντας τη δική του απάντηση για το ριάλιτι μόδας και για όλα όσα ακούγονται.

Συγκεκριμένα, ο πετυχημένος φωτογράφος ανέφερε πως διαφωνεί με τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι, σχολιάζοντας έντονα τις δοκιμασίες που έχουν γίνει κατά καιρούς και αποκαλύπτοντας πως δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό του από την παραγωγή του ριάλιτι. Έπειτα, μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά, είπε πως πραγματικά έλειπε από το GNTM ενώ τόνισε πως έχει συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της. Τέλος, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Θανάσης Κρίκης παραδέχτηκε πως δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να απαθανατίσει με το φωτογραφικό του φακό την Κιμ Καρντάσιαν καθώς τη θεωρεί την επιτομή της κακογουστιάς.

"Το GNTM δεν ήταν αυτό που κάνουμε εμείς οι φωτογράφοι, ήταν πιο πολύ reality, εμείς δε δουλεύουμε έτσι. Διαφωνώ με τον τρόπο που γινόταν"

"Εμείς οι φωτογράφοι δε βάζουμε τις γυναίκες να τρώνε σκουλήκια, να σκαρφαλώνουν στα κατσάβραχα ούτε να κυνηγάνε κοτόπουλα στις παραλίες. Το να φτάσει ένα μοντέλο να κάνει τόσο ακραία πράγματα… Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει ποτέ μοντέλο να αιωρείται σε σχοινιά"

"Δεν έχω ενημερωθεί ότι θα είμαι κριτής στο GNTM, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου"

Πιστεύω πως η Βίκυ Καγιά έλειπε από το GNTM, είναι ένας άνθρωπος της μόδας"

"θα ήθελα να απαθανατίσω την Κέιτ Μπλάνσετ και σε καμία περίπτωση την Κιμ Καρντάσιαν, γιατί είναι η επιτομή της κακογουστιάς. Το βρίσκω φθηνό και ευτελές αυτό που κάνει".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ