Follow us

Μάξιμος Κωστόπουλος: Ο πανύψηλος 14χρονος γιος της Τζένης Μπαλατσινού στο Μανχάταν - Η τρυφερή ανάρτησή της

H Τζένη Μπαλατσινού αγαπάει τα παιδιά της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού Instagram

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία από τις πιο τρυφερές μαμάδες ενώ φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς, ακόμη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τζένη Μπαλατσινού | Το υπέροχο βίντεο που δημοσίευσε με τον 1,5 έτους γιο της

Χθες, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε ένα ποστ έκπληξη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της κόρης της Αλεξάνδρας, και του γιου της, Μάξιμου. Φαίνεται, πως ο Μάξιμος ταξίδεψε στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου μένει τα τελευταία χρόνια η αδερφή του, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Η Τζένη Μπαλατσινού, αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας "I ❤️you!", χωρώντας όλα τα μητρικά της συναισθήματα.

Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος είναι τα μικρότερα αδέρφια της Αμαλίας Κωστοπούλου, η οποία ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τα δύο κορίτσια, αν και έχουν κληρονομήσει τα γονίδια και την ομορφιά της μητέρας τους, καμία δεν ασχολείται με το μόντελινγκ αν και η Αμαλία, είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες απόπειρες.

Θυμίζουμε ότι η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος είναι παιδιά από τον πρώτο γάμο της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία έγινε ξανά μητέρα, πριν από 1,5 χρόνο, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Δες φωτογραφίες των κοριτσιών:

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ