Follow us

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας | Η πιο ταξιδεμένη ελληνική οικογένεια - Mε τα μωρά στο Βιετνάμ

"Να είστε ελεύθερες ψυχές. Να το μεταλαμπαδεύσετε αυτό και στα παιδιά σας."

MissBloom TEAM
Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα από τα πιο γλυκά, ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ίρις και τη Νεφέλη. Τα δυο κορίτσια, είχαν την τύχη να γεννηθούν σε μία οικογένεια που ταξιδεύει διαρκώς κι έτσι τώρα, τα ταξίδια έχουν γίνει οικογενειακή υπόθεση.

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη | Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση των παιδιών τους

Τις τελευταίες μέρες, η οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα βρίσκεται στο Βιετνάμ. Το ζευγάρι φυσικά και ταξίδεψε με τα παιδιά του, ενημερώνοντας μάλιστα τους followers τους στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Ευτύχης Μπλέτσας ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο γράφοντας πως "Η ομάδα πετάει! ✈️" ενώ η Ηλέκτρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, από την Golden Bridge. Με αφορμή τις τρυφερές στιγμές της οικογένειας, θυμηθήκαμε κάποιες δηλώσεις της Ηλέκτρας για την οικογένεια, για τη σχέση της με τον Ευτύχη αλλά και για τα μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς για όσα τολμάει να κάνει ως νέα μητέρα.

"Από τα πρώτα χρόνια της σχέσης φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Το καταλάβαμε και οι δύο, καθώς ήταν μια σχέση που βελτιωνόταν και μας βελτίωνε κι εμάς ατομικά σε όλα τα επίπεδα. Δεν θέσαμε ποτέ χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνουμε οικογένεια. Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει, αλλά το μωρό μας είχε άλλη άποψη. Και πολύ καλά έκανε, γιατί τώρα καταλάβαμε πόσο πολύ το θέλαμε κι εμείς."

"Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι τα μηνύματα από κοπέλες, αγόρια και ζευγάρια γενικώς που μου στέλνουν ότι εξαιτίας εμού και του @ftbletsas βγήκαν.. τολμησαν με εγκυμοσύνη ή με παιδιά να κάνουν το "αδιανόητο" για κάποιους. Ταξίδεψαν, έζησαν τη ζωή τους και κατάλαβαν ότι τελικά η λύση είναι πολύ πιο απλή από όσο μοιάζει. Η λύση είναι αυτό που λαχταρει η ψυχή. Και αν η ψυχή είναι ελεύθερη, τότε θα όλα θα έρθουν.

Να είστε ελεύθερες ψυχές. Να το μεταλαμπαδεύσετε αυτό και στα παιδιά σας. Να δημιουργήσουμε μια γενιά ευτυχισμένων ανθρώπων που αγαπούν τη Γη, τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους, σέβονται, εκτιμούν και ευγνωμονούν. Και όσοι δεν έχετε παιδιά να το κάνετε εσείς οι ίδιοι. Να βρείτε αυτό που αγαπάτε και να το κάνετε με πάθος. Να ζήσετε τη ζωή όπως θα τη ζούσατε αν ξέρατε ότι υπάρχει αντίστροφη μέτρηση. Να κάνετε ό,τι λαχταράτε."

Δες τις σχετικές φωτογραφίες :

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ