Follow us

Kodo Nishimura | Ο Βουδιστής μοναχός, μακιγιέρ και ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής που σπάει το κατεστημένο

Μπορούν να συνδυαστούν όλες αυτές οι ιδιότητες μαζί; Και βέβαια. Στη μεταμοντέρνα εποχή (αλλά και επί της ουσίας) τίποτα δεν αποκλείει το άλλο.

fhfdhfd Kodo Nishimura

Ο Kodo Nishimura γεννήθηκε στο Τόκιο το 1989 και μεγάλωσε μέσα σε βουδιστικούς ναούς καθώς ο πατέρας του ήταν ιερέας. Σπούδασε στο διάσημο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά άρχισε να εργάζεται ως make-up artist τόσο στην Εβδομάδα Μόδας της μητρόπολης, όσο και στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος. Για τον ίδιο "ομορφιά είναι η δυνατότητα να βρίσκεις την ομορφιά" και με αυτό ως μότο πορεύεται προσφέροντας τις υπηρεσίες του και στο παγκόσμιο κοινό μέσω των βίντεο του. Σε αυτά παραδίδει μικρά μαθήματα μακιγιάζ, ιδίως για τρανς άτομα, τα οποία καθοδηγεί βήμα- βήμα πώς να επιτύχουν θαρραλέα look που ίσως θαύμαζαν πάντοτε αλλά δεν ήξεραν πώς να τα φτιάξουν.

Η μόδα και η ομορφιά είναι ο δικός του δρόμος και μάλιστα έχει κάνει πολλές συνεργασίες. Ωστόσο, το 2015 επέστρεψε στην Ιαπωνία με νέο στόχο: να γίνει Βουδιστής μοναχός. Πήρε το πτυχίο του από τη σχολή Pure Land.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ