Follow us

Άρης Αργυρόπουλος | "Μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι" - Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στη μόδα και η διασημότητα από μικρή ηλικία

"Μου έχουν γίνει προτάσεις ανεπίσημα για ριάλιτι, αλλά δεν θα πήγαινα". Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

MissBloom TEAM
Άρης Αργυρόπουλος Instagram @arisargy

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Άρης Αργυρόπουλος, δίνοντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Άγγελος Λάτσιος | To insta story για τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη

Ο Άρης Αργυρόπουλος, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, μίλησε για το ρόλο που έχει η μόδα στη ζωή του, για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, για τη σχέση που έχει με τους γονείς και τα αδέρφια του, αλλά και για το φλερτ μέσω των social media. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης, ο οποίος διατηρεί το δικό του clothing brand, ανέφερε πως η σχέση του με τη μόδα ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών.

"Έχω την δική μου εταιρεία ρούχων, όσο ήμουν στο στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου. Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης. Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με την μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει", εξήγησε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο Άρης αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δεν καταλάβαινε πως οι γονείς του είναι διάσημοι ενώ παραδέχεται πως πήγαινε πολύ συχνά στις εκπομπές της μητέρας του. Τέλος, ο νεαρός επιχειρηματίας δήλωσε πως δε θα έλεγε όχι σε κάποιο τηλεοπτικό project ενώ αναφορικά με τα social media και το φλερτ, δήλωσε πως μιλάει μόνο με ανθρώπους που γνωρίζει.

"Μικρός πήγαινα πολύ συχνά στις εκπομπές της μητέρας μου, κουρευόμουν, έπαιζα μπάλα με τους κάμεραμαν. Η τηλεόραση μου αρέσει, αν ήταν κάποιο πρότζεκτ που θα μου ταίριαζε δεν θα έλεγα όχι. Μου έχουν γίνει προτάσεις ανεπίσημα για ριάλιτι, αλλά δεν θα πήγαινα".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ